Activiteiten 2019


MUZIEK AAN HUIS
Op zondagmiddag 27 oktober wordt in Velp en Rozendaal het Muziek aan Huis Festival gehouden. Op die middag treden in 30 huiskamers muzikale talenten op voor dorpsgenoten. In onze tuin treden Sébastiaan en Lindy op. Zij spelen viool en hang.Vanuit de magische klanken van de hang, met daaroverheen de gevoelige snaren van de viool creëren zij een rijk droomlandschap. Speeltijden zijn: 13.30-14.00 15.00-15.30 en 16.30-17.00. De entree is vrij.

INFORMATIEMIDDAGEN AFKOPPELEN
In het kader van Operatie Steenbreek van de gemeente Rheden wordt er bij ons op vrijdag- en zaterdagmiddag 4 en 5 oktober van 14.00 tot 17.00 uur informatie gegeven over het afkoppelen van regenwater voor inwoners van Velp-Noord. Er is dan gratis advies te krijgen over infiltratie van regenwater. Dit betekent dat het regenwater in de grond terechtkomt en niet in de riolering. Dit belast de riolering minder en er ontstaat minder droogte. Tijdens deze middagen kan men zich opgeven voor een tuinbezoek om samen met een vrijwilliger van ons te kijken naar wat in uw tuin hiervoor de beste oplossing is.
Ook is er advies te krijgen over groene daken van Joke Hofstee (www.meergroenedaken.nl).

Voor informatie van de gemeente over dit project kijk hier.

ONDERWATERFOTO'S
In de ontvangstruimte is een expositie van onderwaterfoto's van Willem Kolvoort. Deze foto's zijn te koop. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op.


huis

 

 

 

 

 

 

 Fotograaf: Lars Soerink

De Tuin van Sjef vindt u aan de Boulevard 33b, 6881HP, Velp (vlakbij de Achtsprong).

route